Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Błąd połączenia się z serverem" Eruris

QeeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś o około 17:30 grałem sobie na Serverze EruriSMT2 Nagle mnie
wylogowało, chciałem ponownie sie zalogować i pisało mi "Błąd połączenia
się z serverem", na początku myslałem, że jakieś poprawki itp. ale
także na strone nie mogłem wejsc, tak jak by nie istniała. Sciągłem
sobie inne przeglądarki i też nie działała strona www.eruris.pl. Na
forum pytałem sie ludzi czy u nich strona działa i działa i moga grac.
problemów z internetem nie miałem i niemam do tej pory. Patrzałem na
poczte czy bana nie dostałem czy coś nic takiego nie było. Dużo ludzi
pisało mi ze moglem dostac bana na IP ale za co? Czy państwo mogło by
jakos pomóc z tym problemem? Z góry dziekuje.

Opublikowano

Mi strona działa na stronie jest

Z dniem dzisiejszym zostały dodane nowe itemy : Helm, Bransoleta, Naszyjnik, Buty, tarcza, oraz rosy na klasy postaci.

Do poprawnego działania wymagana jest nowa łatka którą możemy pobrać naForum , Stronie w dziale Pobierz oraz w linku ponieżej.

Pobierz

Napisany dnia: 2012-11-02 00:54:31

Opublikowano

Pobrałem łatke i nadal nic, od wczoraj (godz. 17:30) ani nie moge wejsc na server ani nie moge otworzyc strony www. Najlepsze jest to ze kolegom strona i gra dziala. Prosze o najszybsza pomoc. Dziekuje
Słyszalem ze to sa jakies problemy z "Logami" czy mogl by mi ktos wytlumaczyc o co chodzi? ;)

Opublikowano

Proponuję kontakt z administracją lub Pełnego formata bo coś zdaje mi się że masz syfa (wirusa lub coś innego) na kompie,proponuję także sprawdzenie konta na innym pc lub u kogoś... Bo jeżeli działa u innych masz coś z kompem..

Opublikowano

Wirusa nie mam bo juz skanowałem komputer, A w tym czasie czyli o 17:30 ani wczesniej nic nie sciagalem.

Opublikowano

Czy edytowaleś klienta?

Czy edytowałeś może ikonkę do odpalania gry?

Weź najlepiej jak masz możliwość taką iż ściągnij od nowa klienta ;)

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

To tak klienta nie moge aciagnac poniewaz nawet na strone niemoge wejsc;/
Edytowałem klienta, latke tez sciagalem ale najlepsze jest to ze strona www.eruris.pl mi niedziala
Konto takze dziala...

Opublikowano

co edytowałeś w takim razie w kliencie ?
łatkę ahm..

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi tak samo nie dziala ale od przed wczoraj nie dziala mi od 13:00 napoczatku pisalo ze serwery wylaczone ale jak juz wlaczyli i tak byl blad nie kumam tego mojim kolegam dziala czemu mi nie stronka tez sie nie wlacza bana nie mam na innych przegladarkach patrzylem POMOCY!!!!! :(:(:(:(:(

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja mam taki problem że jak loguje sie na ch2 albo ch3 to mnie wywala a jak loguje sie na ch1 albo ch4 to pisze błąd połączenia. Strona mi działa gra też ale nie mogę się zalogować. POMOCY !!

Opublikowano

Padło im logowanie musisz czekać aż włącza widocznie mają jakieś problemy techniczne..

''Moc Energia Amfetamina''

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam taki sam problem, mimo ustawień w przeglądarce strona w ogóle nie odpowiada, tak samo jak gra.

5gkb.png
Tutaj właśnie po wpisaniu tej strony, nie odpowiada, mimo odświeżania. Właśnie skasowałem Eruris'a i za Pomocą CCleaner'a pokasowałem z rejestru to co należało do tej gry.. Nwm co można stwierdzić przyczyną . Zakładam że może to być blokada nałożona przez server po wielokrotnym wpisaniu błędnego Loginu i hasła, ale to co, trzeba ściągać aplikację żeby zamaskować nasze ip by móc grać ?

www.eruris.pl Porawiali strone

http://www.mpcforum.pl/topic/865485-problem-bd-poczenia-si-z-serverem-eruris/page-2#entry8305872

nieregulaminowa sygnatura

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...